Welkom bij CarCenter Van Aalderen

CarCenter van Aalderen in Lochem is alom in de Achterhoek een begrip in betrouwbaarheid, deskundigheid en service. In onze garage werken uitsluitend gediplomeerde monteurs met jaren ervaring. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Naast onderhoud en technische reparaties voeren wij als erkend reparateur ook schadeherstel en ruitreparaties uit. Verder vindt u bij ons altijd een ruim aanbod aantrekkelijke occasions.

Kortom, met CarCenter Van Aalderen heeft u één vertrouwd adres voor al uw ‘autowensen’. En niet te vergeten: de zekerheid van de allerbeste service voor een scherpe prijs.
 
Afbeelding

100% onderhouden

Overweegt u de aanschaf van een gebruikte auto maar ziet u onverwachte reparatiekosten als een groot risico? Zoekt u zekerheid?
Kies dan voor een occasion met het kwaliteitslabel 100% onderhouden. U herkent deze occasion aan het speciale 100% onderhouden logo, zowel bij de internet advertentie als bij de auto zelf.

Over Stichting 100% onderhouden
100% onderhouden bevordert goed auto-onderhoud en informeert consumenten over het belang van goed onderhoud. Het 100% onderhouden label biedt de automobilist transparantie en zekerheid. Zo heeft een 100% onderhouden auto alle belangrijke beurten op tijd en volgens de voorschriften van de fabrikant gekregen.
Stichting 100% ziet toe op het juist gebruik van het label en voert bedrijfscontroles uit. ANWB en BOVAG onderschrijven de doelstelling van de stichting 100% onderhouden.