Service met een grote S

CarCenter Van Aalderen is een vertrouwd adres voor vakkundige (schade)reparaties en onderhoud. Wij werken met de modernste apparatuur en zorgen ervoor dat onze medewerkers hun deskundigheid op peil houden door middel van regelmatige scholing. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Als u uw auto aanbiedt voor onderhoud en/of reparatie, kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer (excl. brandstof) of onze gratis haal- en brengservice (binnen een straal van 15 kilometer). En let op: bij een volledige onderhoudsbeurt is uw APK-keuring altijd gratis!Onze APK: voordelig én grondig

Bij CarCenter Van Aalderen kunt u uw auto APK laten keuren voor maar € 49,95 (inclusief btw, afmelden, viergastest en roetmeting). Bij een volledige onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs helemaal gratis!

De APK-keuring is een momentopname. Meestal wordt bijvoorbeeld alleen gecontroleerd of uw remmen op het moment van de keuring werken. Naar de verwachte levensduur van uw remschijven wordt dan niet gekeken. Maar dat doen wij wel. En als we denken dat vervanging noodzakelijk is, laten we het u weten. Zodat u ook de komende maanden nog zorgeloos kunt rijden.


Gratis controle

Wilt u veilig de weg op? Dan is het zaak dat bijvoorbeeld de bandenspanning, het oliepeil en de koelvloeistof op niveau zijn. Als u hieraan twijfelt, of als u gewoon zo lang mogelijk probleemloos van uw auto wilt genieten, kunt u altijd even langskomen voor een gratis controle.
Ook zonder afspraak bent u hiervoor van harte welkom!
 

Bandenopslag

Heeft u zomer- én winterbanden voor uw auto? Wilt u ze niet steeds weer vies vervoeren in uw auto en heeft u zelf ook geen ruimte om de banden op te slaan? Dan is onze bandenopslag de ideale oplossing. 

Voor een winter-/ zomerwissel inclusief reinigen en opslag betaalt u slechts € 69,99 all in.

 

Cabrioservice

Met goed onderhoud gaat het linnen dak van uw cabriolet veel langer mee. Als het dak twee keer per jaar wordt verzorgd en waterafstotend wordt gemaakt, voorkomt u lekkage en verkleuring. Naden zijn dan waterbestendig en het dak is langdurig beschermd tegen water en vuil.

Bij CarCenter Van Aalderen hebben we alles in huis om de levensduur van uw cabriodak flink te verlengen!
 

Gebruikte onderdelen

Wij beschikken over een magazijn vol nieuwe en gebruikte Saab-onderdelen. Bent u op zoek naar een of meerdere onderdelen voor bijvoorbeeld uw Saab-classic? Laat het ons weten, dan melden wij u binnen één werkdag of wij het onderdeel/de onderdelen in huis hebben en wat de kosten ervan zijn.

Klik hier om uw onderdelenaanvraag te plaatsen.
 

Klassiekerservice

Bent u in het bezit van een klassieke Saab? Dan kunt u bij ons terecht voor vakwerk in onderhoud en restauratie. Onze monteurs zijn hoogopgeleid en hebben jaren ervaring. Uw classic is dus in zeer vertrouwde handen.

Let op: speciaal voor klassiekers hanteren wij een gereduceerd tarief.