Autoverzekering

 

Als u een (nieuwe) auto koopt, is het belangrijk dat u uw auto vanaf de dag dat de auto in uw bezit komt goed verzekert. Dat bent u zelfs verplicht. U kunt zo’n verzekering natuurlijk zelf online afsluiten. Maar wist u dat u bij Saab van Aalderen ook prima terecht kunt voor het afsluiten van een autoverzekering? In ons systeem voeren we de gegevens van uw nieuwe auto in en vervolgens geven wij u een offerte op maat. Makkelijk toch? Zo heeft u alles in één keer geregeld.

Kies zelf uw dekking

Als u kiest voor een autoverzekering via Saab van Aalderen dan bent u natuurlijk geheel vrij om de gewenste dekking te bepalen. Wordt het WA, WA+ Beperkt Casco of toch Allrisk? Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Daarbij zijn verschillende uitgangspunten van belang. We kijken naar hoe oud de auto is, welke accessoires de auto bevat en wat u zelf belangrijk vindt om wel of juist niet te verzekeren. Als alles helder is, kunnen onze medewerkers de autoverzekering al direct voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat u verzekerd de weg op gaat op het moment dat u uw nieuwe auto bij ons komt ophalen.

Wij werken samen met Carmeleon, een verzekeraar met een uitstekende dekking tegen zeer aantrekkelijke premies. Uw polis loopt bij de Nederlanden van Nu, dochteronderneming van een van de grootste verzekeraars van Europa: Generali. 

  • Mogelijkheid van aanschafwaardegarantie (tot 5 jaar)
  • Alleen originele onderdelen bij reparaties
  • Een zeer aantrekkelijke premie, zonder eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Hulp bij het direct opzeggen van uw huidige verzekering

Schade? Ook dat regelen we bij Saab van Aalderen!

Als u onverhoopt schade aan uw auto krijgt, regelen wij voor u de afhandeling daarvan. En ook alle rompslomp daaromheen wordt u door ons volledig uit handen genomen. Zo hoeft u niet opeens naar een ‘vreemde’ garage op het moment dat u schade heeft, maar kunt u net als altijd gebruikmaken van onze vertrouwde vakkundige medewerkers.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw auto via Saab van Aalderen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bereken hieronder uw premie.