Onze services

 

Wij streven ernaar om alles rondom uw mobiliteit zo makkelijk mogelijk voor u te maken en te laten verlopen. Een totaalpakket dus voor alles wat er bij auto onderhoud en reparatie komt kijken. 

Buiten de services in de werkplaats om, hebben wij nog extra services bij Saab van Aalderen: 

Vervangend vervoer service 

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Saab van Aalderen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer (excl. brandstof). Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Ook kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice (binnen een straal van 15 kilometer). 

Wachtruimte

Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt lezen of werken. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.

Pechhulp

Saab van Aalderen zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij Saab van Aalderen kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

Saab van Aalderen app

Wij waarderen dat u een klant van ons bent en willen het u daarom zo aangenaam mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk contact met u kunnen onderhouden, hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze app kunnen wij u nu nog beter helpen!

Onze app kunt u downloaden in de app store. Zowel voor Android als iOS en is te vinden onder ‘Saab van Aalderen’. Het enige wat u hoeft te doen is de app te downloaden en uw kenteken te registreren. 

Er zitten natuurlijk een aantal voordelen verbonden aan deze registratie:

  • Wij helpen u herinneren aan de APK van uw auto
  • Bij pech of storingen zijn we binnen handbereik
  • U kunt een schade, via een schadeformulier op de app, digitaal doorgeven aan uw verzekeraar
  • U kunt direct contact met ons opnemen via de chat
  • U kunt eenvoudig en snel ons actuele occasionaanbod doorzoeken
  • Wij houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en speciaal voor u geselecteerde acties

Kortom, u wordt compleet ontzorgd op het gebied van onderhoud en blijft daarnaast altijd op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. Download dus nu onze app in de app store voor iOS of Android en registreer uw kenteken!

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Services