Over ons

 

Autoliefhebbers

Bij Saab van Aalderen werkt een enthousiast team van echte autoliefhebbers. Als bezoeker vindt u bij ons een hartelijke ambiance, een fraaie showroom en een moderne werkplaats die garant staat voor uitstekende service. Daarbij investeren we voortdurend in trainingen en nieuwe hightech apparatuur, zodat onze monteurs nóg sneller en effectiever werken. Maar wat het belangrijkste is: wij hebben hart voor ons werk. En voor u vertaalt zich dat in onbezorgd rijplezier.

Historie

Saab van Aalderen komt voort uit Autobedrijf Van Aalderen, in 1959 opgericht als officieel Saab-dealer. Hiermee zijn wij de oudste (nog bestaande) Saab-dealer van Nederland, met ruim een halve eeuw specifieke kennis en ervaring in Saab-onderhoud. Ons bedrijf werd zelfs meerdere malen gekroond tot World Class Dealer. Mede op grond van onze historie blijven die prachtige auto’s uit Zweden voor ons altijd speciaal.

Eigenaren Piet en Judith Bouwmeister staan sinds 2008 aan het roer en zetten met Saab van Aalderen de trotse traditie voort, ook nu er geen nieuwe Saabs meer worden gemaakt. 

Focus op het premiumsegment

Als fullservice autobedrijf legt Saab van Aalderen zich bewust toe op Saab, Volvo en andere automerken in het premiumsegment. Voor u als autokoper of -bezitter brengt die focus duidelijke voordelen met zich mee. Wij weten waar we over praten en hebben precies de juiste kennis en apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat u altijd zorgeloos kunt rijden.

‘Als je focust op kosten, gaat de kwaliteit omlaag. 
Maar als je focust op kwaliteit, gaan de kosten omlaag.’

Over ons