Financieren

 

U kunt bij Saab van Aalderen ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door (een deel van) het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Huurkoop (particulier)

Met huurkoop weet u precies waar u aan toe bent. Huurkoop rekent met een vaste looptijd en een vaste aflossing. De auto dient bij deze financiering als onderpand.

Financial lease (zakelijk)

Bent u ondernemer? Maak dan gebruik van Financial Lease. Doordat u direct economisch eigenaar bent heeft u de keuze om de auto op de balans van uw onderneming te zetten. Bij Financial Lease beschikt u over een vaste looptijd, de mogelijkheid op een slottermijn en de mogelijkheid op vervroegd aflossen (regels omtrent vervroegd aflossen verschilt per aanbieder).

Benieuwd naar de mogelijkheden van een autofinanciering in uw situatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Financieren